Rekrutt på treningsleir – Elverum

Rekrutt på treningsleir

Rekruttene var forrige uke på en fem dagers treningsleir på Røros. Der ble det tid til mye forskjellig aktivitet.

Rekruttene er i forberedelse til ny sesong med flere høydepunkter ventende den kommende sesongen. Sist uke fikk de samlet seg til en fem dagers treningsleir i vakre Røros. Der fikk de servert alt under et tak i nye Verket Røros. Overnatting, tre haller, basis/turnhall, kjøkken og treningssenter var til fri disposisjon for guttene.

Laget ankom tirsdag kveld og fikk allerede onsdag morgen prøvd seg på noen bakkeintervaller i de fine uteområdene ved hallen. På kvelden kom Charlottenlund fra Trondheim oppover for en treningskamp. En treningskamp laget fra Trondheim vant 33-30 etter 75 minutter. Resten av uken gikk med til flere gode treninger i og rundt Verket Røros.

På fredag var det klart for flere forskjellige oppgaver rundt historiske Bergstaden under team-buildingen. Det er ingen tvil om at guttene fikk utfordret seg i flere krevende oppgaver denne dagen.

Elverum Håndball Rekrutt vil rette en stor takk til Verket Røros for glimrende oppvartning!