Tap mot Ystad – Elverum

Tap mot Ystad

Elverum tapte sin åpningskamp mot Ystad i Alingsås Elit Cup. Fredag kveld venter ny tøff kamp. Se videointervju med Michael Thon, hvor han forklarer hva som gikk galt.

Se video på EHH-TV.

Det ble tydelig tidlig i kampen at Elverum gikk inn i kampen med mangel på den innstillingen og krigerviljen som kjennetegner laget fra flere kamper tidligere. Ystad tok tidlig tak og Elverum ble i stor grad løpende etter i de fleste situasjoner. Bakover kom svenskene for lette til klare målsjanser, men det i Elverums angrepsspill stokket seg betydelig og da spesielt med tanke på skuddene.

Andre omgang bar preg av mange utvisninger til begge lag grunnet en del nye regelfortolkninger for spillerne. Dermed var det ingen av lagene som klarte å ta tak i kampen på den måten de selv ønsker. Likevel var det noen positive glimt i denne omgangen og spesielt da den perioden hvor Elverum vant 5-0 og kom opp i 27-23.

Til slutt kunne likevel det svenske laget juble for seier 32-25.

Allerede fredag kveld venter ny kamp mot vertene fra Alingsås.