Et steg nærmere Spektrum – Elverum

Et steg nærmere Spektrum

Det var tirsdag kveld duket for sesongens første obligatoriske kamp for elverum. Det var 2.rundekampen borte mot Oppsal.

Før kampen beroliget Christian Berge med at han kunne garantere at det ikke kom noen cupbombe når de gjestet Oppsal til cupkamp i Oppsal Arena. Kampen skulle brukes til å finpusse spillet før en langt større oppgave kommende helg i Champions League-kvalifiseringen i Portugal.

Oppsal viste seg derimot fra en god side, til tross for at de kom til kort mot det som sist sesong var Norges beste håndballag på herresiden. Vertene har lenge vært kjent for å drive solid arbeid med yngre spillere og flere av disse var med å prege oppgjøret mot langt mer meriterte spillere.

Christian Berge uttaler til ostlendingen.no at han var overrasket over å møte et offensivt forsvar, men at han ellers kunne ta med seg svært lite fornuftig før lørdagens oppgjør mot FC Porto Vitalis i Portugal.

Neste motstander for elverum blir Bravo fra Tromsø på bortebane. Når denne kampen finner sted er i skrivende stund ikke klart.

Foto: Østlendingen