Nå kan du kjøpe billett – Elverum

Nå kan du kjøpe billett

Nytt av året er at du nå kjøper deg plassbillett til Elverums hjemmekamper. Allerede nå kan du sikre deg billetter til åpningskampen.

Elverum tar imot FyllingenBergen i første hjemmekamp denne sesongen. Samme kveld tar Storhamar i mot Glassverket og også den kampen går i Terningen Arena. Damekampen med start klokken 18.00 og herrekampen klokken 20.00.

Nytt av året er at du nå kjøper plassbillett til kampene i Terningen Arena. Det salget foregår på billettluka.no, Elverum kulturhus, biblioteket og servicekontoret. Er du interessert i sesongkort? Send en mail til post @ehh.no.

Elverum går inn i den nye sesongen som regjerende mestere og det er knyttet stor spenning til om årets mannskap kan klare å gjenta den bedriften. Med seg på laget har de hvertfall Norges beste supportere. Ikke nøl, skaff deg billetter til Norges tøffeste håndballshow.

Kjøp billetter her!

Info om priser og sesongkort finner du her.