Oppstart for frivillige – Elverum

Oppstart for frivillige

Det ble onsdag kveld arrangert oppstartsmøte for de frivillige i Terningen Arena. Se videointervju med arrangementsansvarlig; Kjersti Maurstad.

Se video på EHH-TV.

Det ble før møtet servert pizza og brus som ble fortært sammen med spillerne på herrelaget til Elverum. Fra klokken 19.00 var det informasjon fra blant annet styreleder Tonje Nohr Smestad, arrangementsansvarlig Kjersti Maurstad og markedsansvarlig Kalle Björkman. Der ble de frivillige kort orientert om driften, styret, den nye visuelle profilen (offentligjøres på kick-off den 06.september) og de mange arrangementene som også i år skal gå knirkefritt i Terningen Arena.

Tre år på rad har Elverum blitt kåret til «Årets arrangør», veldig mye takket være klubbens mange dyktige frivillige. Det er ingen tvil om at det er et unisont ønske om å gjenta den bedriften også kommende sesong. Slike utmerkelser kommer derimot ikke gratis, men mye hardt arbeid må legges ned.

Vil du være en av de frivillige? Send en mail til post@ehh.no.