Ojala er sjef på håndballbanen – Elverum

Ojala er sjef på håndballbanen

Leonel Ojala kan fortelle at han er sjef på håndballbanen, mens på hjemmebane er det andre som bestemmer. Nå er han klar for Champions League.

Leonel Ojala er nyvalgt kaptein for Elverum Håndball Herrer og er klar for å ta fatt på oppgaven. Likevel tror han ikke hverdagen blir veldig mye annerledes, med unntak av at han får trekke om laget skal starte med ballen eller ikke. Selv beskriver han seg som ei kruttønne på banen, mens utenfor kan han være en rolig og sindig gutt.

Leonel har vært i klubben i seks år og viste tidlig at han ville bli en bauta i Elverumslaget. Omstridt er han og er ofte i både dommere og motstandere sitt søkelys for det som skjer på banen. Utenfor banen derimot, kan nok de fleste som kjenner han beskrive han som en veldig trivelig mann. For det er mann han er blitt.

På hjemmebane er han ikke sjef, noe han påpeker selv. Samboer har han fått og har «slått seg til ro» på Søbakken i Elverum. Etter noen år med jobbing på blant annet skole, har han nå kommet seg på skolebenken igjen. Retningen er økonomi, noe han tar på høgskolens avdeling på Rena. Så er spørsmålet; har han kommet for å bli eller skal han reise videre?

Nå er han hvertfallklar for en milepæl i karieren. Til helgen er det kvalifisering til Champions League i Portugal. Semifinalemotstander er hjemmelaget FC Porto Vitalis. De har signert mange gode navn i sommer, men kapteinen Ojala ser ikke mørkt på oppgaven. Han ønsker å styre skuta inn i gruppespillet.

Første svar får vi på lørdag klokken 15.00. Den kampen kan du høre på Elverumsradioen.

Vi vil holde deg løpende oppdatert på sosiale medier og våre nettsider.