Kick-off til helgen – Elverum

Kick-off til helgen

Førstkommende helg er det mye aktivitet i Terningen Arena når sesongen for alvor kastes i gang. Se fullstendig informasjon under.

Helgen kastes i gang med kick-off allerede fredag kveld i Terningen Arena. Klokken 18.30 er det Elverum Håndball i samarbeid med Østlendingen som har regien når du får de siste nyhetene om Elverum Håndball før den kommende sesongen. Her vil det bli intervjuer, underholdning og presentasjoner av både spiller og annet. Dette arrangementet er gratis. Klokken 21.00 er det DDE, et av Norges beste liveband, som entrer scenen i Terningen Arena. De vil bidra til å kaste sesongen skikkelig i gang med full fest i Elverums storstue; Terningen Arena.

Resten av helgen er det de siste oppkjøringskampene før Postenligaen kommer i gang. På besøk kommer Nøtterøy og Kolstad til en miniturnering i regi av Elverum Håndball. I tillegg til disse tre kampene vil Elverums juniorlag spille 4.runde i NM mot Nøtterøy sine juniorer.

Med andre ord vil kommende helg bli en fantastisk mulighet til å se hvordan det ligger ann nå før sesongen virkelig kommer i gang for alle Elverums lag.

Fredag 06.september

18.30 Terningen Arena: Kick-off Elverum Håndball Herrer – Gratis

21.00 Terningen Arena: Konsert med DDE – Kjøp billetter på billettservice!

Lørdag 07.september

13.00 Terningen Arena: Elverum – Nøtterøy

18.00 Terningen Arena: Nøtterøy – Kolstad

Billett kjøper du på døra. Kr 50,- (da får du inngang på begge kamper).

Søndag 08.september

14.00 Terningen Arena: Elverum – Kolstad

16.00 Terningen Arena: NM 20 Elverum – Nøtterøy

Billett kjøper du på døra. Kr 50,- (da får du inngang på begge kamper).