Drar nordover – Elverum

Drar nordover

Elverum reiser onsdag nordover for å møte Bravo i Tromsø til 3.runde i cupen. Cupeventyret fortsetter i aller høyeste grad.

I 2.runde var det Oppsal som måtte unngjelde for fjorårets tapende cupfinalist. Nå er det Bravo fra Tromsø som skal slite mot seriemestrene fra forrige sesong. De uttaler selv til avisa Nordlys at de skal prøve å stoppe Elverum med tyngden sin, i ordets rette forstand.

Bravo fikk walk-over i første runde og dette blir derfor deres første obligatoriske kamp denne sesongen. Ryktene sier at de har vært aktive de siste dagene for å samle sammen nok spillere til oppgjøret mot Elverum. Sist sesong endte laget fra Tromsø på 3.plass i sin avdeling i 2.divisjon. Bak lokmotivene i Alta og Bodø sitt andrelag. I cupen sist sesong vant de 30-29 mot Alta i 3.runde. I 4.runde ble det derimot stopp mot Nøtterøy, når de tapte 30-22 i Tønsberg.

Elverum har kommet seg etter skuffelsen i Champions League-kvalifiseringen. Nå er det helt andre forhold som gjelder i cupens 3.runde. Bravo kaller det David mot Goliat på sine nettsider, og sjelden har vel den betegnelsen vært mer treffende. Elverum vil spare noen spillere grunnet småskader, blant annet så holder Morten Nergaard og Iso Sluijters seg hjemme.

Du kan høre kampen på Elverumsradioen. Kampstart er 17.30.