Videre i cupen – Elverum

Videre i cupen

Elverum måtte til Tromsø for 3.runde i cupen, men Bravo skulle vise seg å bli ingen målestokk hedmarkingene.

Bravo hadde samlet sammen et lag for å møte Elverum til den tredje runden i cupen. Etter at de sist sesong tok seg videre fra sin første kamp i NM før de tapte respektabelt mot Nøtterøy, har de nå lagt ned den satsningen de hadde. Dermed skulle det bli tøft å møte det laget som sist sesong var best i Norge.

Elverum styrte hele kampen i Tromsø og fikk muligheten til å teste forskjellige ting både framover og bakover på banen. Til pause ledet laget fra de dype skoger hele 17-5. Andreas Rönnberg var toneangivende hos gjestene og kunne notere seg for hele 10 mål. Elverum hadde satt som mål å score 45 mål, men en god Bravo-keeper sørget for «kun» 43 baklengs hos vertene. Sluttresultatet ble 11-43.

Det er ikke trukket hvem Elverum møter i 4.runde, men kampen vil gå den 02.oktober.