Kun seiere – Elverum

Kun seiere

Sesongen ble fredag kastet i gang med kick-off i Terningen Arena. "RAI RAI" ble fulgt opp med tre av tre seiere i helgens kamper.

A-laget skulle ut mot Nøtterøy og Kolstad i en mini-turnering i Terningen Arena. Elverum åpnet lørdag mot en av utfordrerne i Postenligaen; Nøtterøy. Hjemmelaget tok tidlig tak i kampen og nektet Nøtterøy de store mulighetene. En tidlig fem-målsledelse ga vertene den tryggheten de trengte for å sikre inn seier 32-27. I den andre kampen lørdag mellom Kolstad og Nøtterøy ble det målfattig og resultatet 20-20.

På søndag var det Kolstad som skulle bryne seg på Elverum. Kolstad med flere spillere som har spillt på Elverum, men de nyeste overgangene mellom disse to klubbene; Lars Nordbeg og Steffen Stegavik sto over grunnet cupkamp på tirsdag. To lag på sparebluss ga ikke en fantastisk underholdene kamp for det nøytrale øyet, men Elverum sikret uansett seieren med 32-27. Disse to lagene kan møtes igjen i 4.runde i cupen den 02.oktober, hvis Kolstad slår Kristiansund på tirsdag.

Helgens siste kamp var også helgens eneste obligatoriske kamp. 4.runde for NM Junior hvor Elverum skulle måle krefter mot Nøtterøy og en kvartfinale var det som sto på spill. Hjemmelaget tok tidlig tak i kampen og levnet ikke gjestene stor muligheter. Etter kun drøye syv minutter ble det satt frimerke på både Mishels Liaba og Håkon Ekren. Det hjalp likevel ikke Nøtterøy noe som måtte se seg slått 34-24. Dermed kunne Elverums juniorer juble for plass i kvartfinalen.

Nå venter håndballuka på Elverum og Hamar. Info kommer på ehh.no.

Foto: Ander Møllersen, Østlendingen