Sandberg topper draktsalget – Elverum

Sandberg topper draktsalget

Nytt av året er at du nå kan kjøpe spillerdrakt identisk den Elverum spiller med. Foreløpig er det "Sandberg" som er mest populært å ha på ryggen.

Elverum solgte drakter under kick-off helga i Terningen Arena og vil fortsette å selge drakter utover sesongen på hjemmekampene og på kontoret som ligger i St.olavs gate. På denne måten kan enda flere vise sin støtte til laget gjennom å bruke det samme utstyret som guttene på banen bruker. Det er mulig å få trykt både nvn og nummer eller du kan velge å ha ingenting på ryggen.

Allerede den første dagen ble det solgt 20 drakter til supportere og 50% av disse ønsket seg nummer 14 og Sandberg på ryggen. Dermed er unggutten, som ble tatt opp fra rekruttlaget før denne sesongen, den foreløpig mest populære spilleren hos Elverum Håndball Herrer.

På EHH-TV kan du se videointervju med Rolf Sandberg om hva han tenker om å være den mest populære spilleren.

Prisen for drakter er 400,- for barn og 450,- for voksen. Skal du ha trykk så tilommer 50,- ekstra. Drakter kan kjøpes på kontoret, hjemmekampene eller send en mail til post@ehh.no.