Topp underholdning – Elverum

Topp underholdning

Terningen Arena er plassen å være på torsdag. Hele seks timer topp underholdning for både voksne og barn, med to håndballkamper som høydepunkt.

Allerede klokken 16.00 åpnes dørene til Terningen Arena og billettsalget starter. Dermed har du fortsatt mulighet til å skaffe deg billett, selv om du ikke har kjøpt på forhånd. Fra klokken 16.00 kan også ungene boltre seg fritt på «EHH FunZone powered by Klubben.no», der står flere morsomme håndballaktiviteter og venter på de unge superheltene i Elverum.

Klokken 18.00 er det damene som skal skinne i Elverums storstue. Storhamar åpnet sesongen perfekt med seier mot Fredrikstad i sin serieåpning. Nå venter en virkelig stor medaljeutfordrer i Glassverket. Drammenserne er tippet helt i toppen selv om trener Kenneth Gabrielsen er nøktern i sine egne uttalelser i forhold til lagets ambisjoner og målsetninger. Storhamar på sin side har gjort en god del utskiftninger og skal som alltid være med å kjempe i toppen av tabellen. Kampen torsdag er en fantastisk mulighet til å stifte bekjentskap med Hamar-lagets nye ansikter. Se Ellen Marie Folkvord fortelle til EHH-TV om sine forventninger til kampen og det å spille i Terningen Arena.

Elverum på sin side serieåpner på torsdag når de tar imot sist sesongs cupfinalemotstander FyllingenBergen. Det bruker alltid å være tøffe og tette oppgjør mellom disse to lagene og torsdag blir nok heller intet unntak. To heltente lag som skyter ut av blokka i jakten på nye edle metaller. De to herrelagene som vant titler i norsk håndball i forrige sesong. I det som spås å bli den jevneste serien på lenge, har ingen råd til mange feilskjær. Vil du få med deg gladiatorkampen? Da er det Terningen Arena klokken 20.00 som gjelder. Se Nacor Medina fortelle EHH-TV hvor mye han gleder seg til hjemmedebuten.

Du kan kjøpe billetter på forhånd her. Billetter kan også kjøpes på biblioteket, kulturhuset og servicekontoret i Elverum, men ikke minst fra klokken 16.00 i Terningen Arena.