Triumf i åpningskampen – Elverum

Triumf i åpningskampen

Det var en nervøs stemning i Terningen Arena det første kvarteret av kampen. Deretter tok det helt av og hjemmelaget kunne til slutt juble for seier.

Det lå et tykt lag av nervøsitet over arenaen når avkast ble tatt klokken 20.00 og med den starten Elverum leverte, så var det med god grunn. Gjestene fra Bergen gikk tidlig opp i 4-1 ledelse og tok kontroll over kampen. Elverum slet med å finne rytmen i sitt etablerte angrepsspill og klarte ikke å demme opp bakover mot særlig Harald Reinkind hos Fyllingen, som fikk gjøre som han ville det første kvarteret av kampen. 7-11 viste storskjermen når hjemmelaget endelig fikk tatt tak i kampen og snudde til ledelse 12-11. Lagene fulgte hverandre inn til pause med Elverum det ene målet foran, 14-13.

Se bilder fra avslutningen av kampen, garderoben og videointervju med Kjetil Aanestad og Håkon Ekren på EHH-TV.

Elverum fikk raskt tak på kampen i starten av andre omgang og ledet på det meste med fem mål. Noen dårlige avslutninger, noen tekniske feil og utvisninger senere var Fyllingen kun to mål bak på stillingen 21-19. Resten av omgangen regjerte vertene. Hedmarkingene viste at de er godt trent og vant siste kvarteret 6-1 og kunne dermed cruise inn til seier 27-20 mot fjorårets cupfinalist, anført av debutanten Nacor Medina og veggen Morten Nergaard.

En god start på sesongen for fjorårets seriemester som igjen jakter edelt metall til de dype skoger. Nå ventes en uke pause før laget tar turen til den tøffe bortekampen mot Bodø neste onsdag.