Rekruttene åpner hjemme – Elverum

Rekruttene åpner hjemme

Rekruttene åpner på lørdag 2.divisjon med hjemmekamp mot Follo 2. De skal også forsvare en medalje.

Sist sesong klarte rekruttene å ta medalje i 2.divisjon når de karret til seg bronse bak suverene Lillestrøm og Kolbotn. Bak de to ledende lagene var det veldig jevnt og lite skilte mellom medalje og bunnstriden i den avdelingen. Før denne sesongen har Vålerenga kommet ned fra 1.divisjon, mens Ski og Skedsmo har tatt steget opp fra divisjonen under. Spennende blir det å se hvilke lag som igjen ønsker å ta steget opp i 1.divisjon.

På lørdag serieåpner rekruttene til Elverum mot Follo 2 i Terningen Arena. Sist sesong endte tilsvarende oppgjør med seier 35-25 til Elverum, noe som også var den kampen som avsluttet sesongen for disse to lagene. Nå er det kampen som åpner den nye sesongen selv om det skal legges til at Follo 2 åpnet torsdag med seier over Halden 2 på hjemmebane. Nå blir det spennende å se om rekruttene til sist sesongs beste håndballag også klarer å følge opp prestasjonene til de over.

Kampen spilles lørdag klokken 17.00 i Terningen Arena og sesongkort gjelder også på disse kampene.