Vanskelig bortekamp – Elverum

Vanskelig bortekamp

Elverum åpnet Postenligaen med seier mot FyllingenBergen på hjemmebane. Nå venter Børge Lund og Bodø i en vanskelig bortekamp.

Den tidligere Tysklandsproffen og nåværende landslagsspilleren; Børge Lund, er tilbake til sine røtter som spillende trener for Bodø. I sin debut ble det seier på hjemmebane mot Johnny Jensens Nøtterøy med 23-20. Til pause ledet Bodø 16-8, men det ble jevnere enn ønskelig for hjemmepublikumet i andre omgang. Børge Lund noterte seg ikke for scoringer, men alle er nok likevel klar over hvilke kvaliteter han kan tilføre et skarpt Bodø.

Den tidligere Tysklandsproffen og tidligere landslagsspilleren; Christian Berge, kunne på sin side juble for seier 27-20 mot FyllingenBergen i første kamp. Dog var han ikke kjempefornøyd med kvaliteten laget hans leverte gjennom kampen og mener de må heve seg om de skal ha en sjanse til å få med seg poeng fra Bodø Spektrum.

Se videointervju med sportsleder i Østlendingen; Wenche Norberg-Schulz på EHH-TV. Hun prater om programmet «Håndball Spesial og sine forventninger til årets utgave av EHH.

Se den nye episoden av «Håndball Spesial» på ostlendingen.no.

Kampstart onsdag er 18.00. Kampen kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.