Seiersrekken bråstoppet – Elverum

Seiersrekken bråstoppet

Elverum sin seiersrekke i Postenligaen bråstoppet onsdag kveld når Bodø ble for sterke i Bodø Spektrum

Begge lagene vant sin første kamp i Postenligaen og det var klart på forhånd at et eller begge lag ikke kunne stå med full pott etter onsdagens kamp. Før kampen hadde Elverums trener Christian Berge advart mot et meget godt Bodø og da spesielt Binai Aziz og «den hjemvendte sønn» Børge Lund. Likevel var det en målvakt som skulle stikke av med oppmerksomheten i Bodø Spektrum.

Bodø tok raskt tak i kampen og Christian Berge valgte å legge time-outkortet allerede etter ti minutter, på stillingen 5-3 til vertene. Misfornøyd med skytingen på fjorårets beste målvakt i Postenligaen, Bodøs Joachim Christensen. Bodø var hele tiden både et, to, tre og fire mål foran, men en liten sluttspurt fra Elverum sørget for at gjestene «kun» hadde 15-13 til pause.

Hjemmelaget fortsatte sitt høye tempo i starten av andre omgang og kunne raskt gå opp i en fem måls ledelse. Elverum på sin side sliter spesielt i sitt eget forsvarsspill og ballene renner inn bak Morten Nergaard og etterhvert Vegard Bakken Øien i Elverums mål. Da hjelper det lite at Erik T. Toft tidvis skyter nesten hull i nettet bak Bodøs Christensen mange ganger i andre omgang. Til tross for flere forsøk på å endre kampbildet klarer ikke de hvite å være gode nok i de avgjørende situasjonene.

Nå har hedmarkingene to uker med trening før Kolstad venter i 4.runde i cupen. Billetter til den kampen blir snart lagt ut på billettluka.no.