Årets direktesending – Elverum

Årets direktesending

Fredag kveld skulle radioen hylles når Prix Radio gikk av stabelen i Oslo. Elverumsradioen kunne ta med seg én pris tilbake til skogen og det for et håndballøyeblikk.

Elverumsradioen, med Leif Tore Surén i spissen, har fulgt Elverum Håndball Herrer i tre sesonger. Det har vært et eventyr for radioen selv, Elverums befolkning og ikke minst byens stolthet; håndballaget. Stadig flere har gjennom årene blitt kjent med den ivrige kommentatoren som er kjent for å spille på følelser. Riksdekkende media har omfavnet den sympatiske mannen fra skogen i Hedmark.

Han har alltid vært ærlig om at håndballforståelsen ikke er eminent. Den forståelsen det eventuelt skorter på tar han igjen på en eventyrlig innlevelse. Han har ledd på direkten, men han har ikke minst grått sine tårer på direktesendt radio. Gledestårer. Den jobben han og Elverumsradioen har gjort ble fredag kveld satt pris på av et samlet radio-Norge. Lokalradioen fra Hedmark stakk av med prisen «Årets direktesending» på prisutdelingen; Prix Radio. Det var for overføringen av seriefinalen mellom Elverum og Haslum.

Elverum Håndball Herrer er veldig glade for jobben Elverumsradioen og Leif Tore Surén har gjort for både håndballen i Hedmark, men også for håndballen i Norge. Vi gratulerer så mye med prisen og ser frem til flere priser for håndballsendinger i årene fremover.

Du kan lese mer om radiodagene her.

Foto: Leif Tore Surén og Østlendingen