Cupfest i Terningen Arena – Elverum

Cupfest i Terningen Arena

Det blir en skikkelig cupfest onsdag 02.oktober. Nå er også kvartfinalen for juniorene berammet til denne dagen og dermed blir det nok en dobbelkamp.

Det er kjent fra før at Elverum tar imot mange kjente fjes når Kolstad kommer til Terningen Arena for 4.rundekamp i cupen, men nå er det også klart at det blir en helaften med cupkamper i Terningen Arena. Juniorene møter, som tidligere nevnt, Fjellhammer i sin kvartfinale i cupen. Også den på hjemmebane. Nå er det en fantastisk mulighet til å støtte begge lagene i jakten på en ny romjulsfest i Oslo Spektrum.

Juniorene til Elverum tok seg videre til kvartfinale etter at de knuste Nøtterøy i sin første kamp i NM. Fjellhammer på sin side beseiret St.Hallvard med fem mål hjemme i Lørenskoghallen. Nå skal Elverum og Fjellhammer utkjempe kampen om en plass i semifinalen og et steg nærmere finalen den 6.juledag i Oslo Spektrum.

Denne gang får du to kamper til prisen av én. Kjøper du billett til Elverum – Kolstad, som har kampstart 19.00, får du også inngang på kampen mellom Elverum og Fjellhammer som starter klokken 17.00. Sesongkort gjelder begge kamper.

Billetter kjøper du på billettluka.no eller på biblioteket, servicekontoret og kulturhuset.

Drømmen er vel to lag fra Elverum i finalene i Oslo Spektrum?

Foto: Østlendingen