Forbedrer arrangementet – Elverum

Forbedrer arrangementet

EHH og Elverumsradioen er enige om å ta arrangementet på kampdag til et nytt nivå. Allerede onsdag presenteres "Før avkast med Elverumsradioen".

Elverumsradioen, med Leif Tore Surén i spissen, vant sist helg prisen for «Årets direktesending» på radioens egen Oscar, Prix Radio. Den vant de for overføringa av seriefinalen mellom Elverum og Haslum, hvor Elverum tok sitt første seriegull i sin 67 år lange historie. Lille Elverumsradioen har gjort seg kjent både nasjonalt og internasjonalt for sine live-overføringer og nå er de klare for å ta arrangementet på kampdag til et nytt nivå.

På hver hjemmekamp fremover vil Leif Tore Surén holde i «Før avkast med Elverumsradioen». Fra 1 time og 45 minutter til 1 time og 15 minutter før kamp kan du se og høre intervjuer, mens du for eksempel spiser din middag i Terningen Kafé.

– Vi vil ha intervjuer med spillere og trenere fra begge lag, men også andre profilerte personer fra både Taiga`n og håndball-Norge i dette programmet. Det vil bli pratet om forrige kamp, dagens kamp og selvfølgelig andre ting som kan være av interesse for Norges beste håndballsupportere, sier Leif Tore Surén som i skrivende stund gjennomfører direkte elgjaktradio.

Showet vil bli sendt direkte på Elverumsradioen, men det er uansett bedre å se og høre aktørene i levende live i Terningen Kafé på kampdag.

Onsdag er første mulighet til å få med seg «Før avkast med Elverumsradioen». Da spilles 4.runde i cupen mot Kolstad klokken 19.00. Litt tidligere, klokken 17.00, kan du se kvartfinalen i NM Junior mellom Elverum og Fjellhammer.

Har du ikke kjøpt billett? Da kan du gjøre det på billettluka.no.

Foto: Østlendingen