Generalprøve for juniorene – Elverum

Generalprøve for juniorene

På onsdag møter juniorene Fjellhammer i kvartfinalen i cupen. Søndag ettermiddag skal formen finpusses når Ski kommer på besøk i 2.divisjon.

Elverum tok seg enkelt videre til kvartfinalen i junior-NM etter å ha knust Nøtterøy på hjemmebane. På onsdag tar de imot Fjellhammer i Terningen Arena i det som blir en skikkelig cupfest i Elverums storstue. Drømmen om to lag i Oslo Spektrum lever i beste velgående, men det blir ingen enkel oppgave for både a-laget og juniorene. Søndag skal hvertfall unggutta finpusse formen når de møter Ski i 2.divisjon, den kampen spilles i Elverumshallen.

Rekruttene har åpnet sesongen i 2.divisjon på best mulig måte. Follo fikk unngjelde i første kamp, mens forrige helg tok rekruttene skalpen på Kolbotn på bortebane. En jevn kamp som Elverum til slutt vant med to mål. Sist sesong ble det en tredjeplass i 2.divisjon og Elverum håper å være med å kjempe om medaljene også denne sesongen. Søndagens motstander, Ski, er nyopprykket fra 3.divisjon. De har åpnet sesongen med to knepne tap og er garantert på jakt etter sine første poeng når de kommer til Elverumshallen på søndag.

Kampstart i Elverumshallen er klokken 17.00. Sesongkort gjelder.

Foto: Østlendingen