Kolstads «Elverum-spillere» – Elverum

Kolstads «Elverum-spillere»

Vi har spurt de spillerne på Kolstad, som tidligere har vært i Elverum, tre spørsmål om deres forventninger til onsdag. Her er deres svar.

Spørsmålene

1. Hva er ditt beste minne fra tiden i Elverum?

2. Hva gleder du deg mest til ved å komme tilbake til Terningen Arena?

3. Hva tror du om kampen på onsdag?

Truls Moe Fjeseth (Elverum 2008-2011)

1. Første cupfinalen i 2008 når vi tapte mot Runar. Det var den første finalen og en spesiell stemning i og rundt klubben.

2. Stemningen i hallen, det å spille for et publikum som det er litt liv i.

3. Tror det blir en jevn kamp og en hard kamp for vår del. Er avhengig av at alle presterer maks og kanskje litt over evne, men jeg tror vi vinner med to mål til slutt.

Kim André Rinnan (Elverum 2010-2012)

1. Sluttspilletgullet i 2012 må være det beste minne jeg sitter igjen med.

2. Stemningen i hallen og ikke minst Taiga`n.

3. Tror det blir en jevn kamp og håper at vi kan ta det til slutt, men da må alle prestere maks. Det hadde vært morsomt med en cupbombe.

Odin Sundland (Elverum 2011-2012)

1. Det må være sluttspillgullet, helt klart. Etter det må det være alt jeg fikk påspandert på Styx og Lokket de få gangene jeg var ute, det er et godt minne.

2. Gleder meg mest til å se Børresen igjen og ikke minst stemningen og rammen rundt kampen.

3. Det blir lett seier til Kolstad tror jeg, med minst 20 mål, kanskje 30. Neida. Det blir tøft. Reisen vår skal slutte der, det sier seg selv, vi er et 1.divisjonslag. Jeg tror det blir en morsom kamp.

Steffen Stormo Stegavik (Elverum 2007-2008 og 2009-2013)

1. Alle titlene betyr mye. Det kuleste var nok sluttspillet i 2008, for det var det første. Cupgullet var morsomt på grunn av alt som var rundt, men seriegullet er jo det gjeveste.

2. Det er å treffe gamle kjente både på tribunen og på banen. Jeg håper på fullsatt arena. Det blir dog uvant og kle seg i en annen farge og varme opp på den andre banehalvdelen.

3. Vi får prøve å henge med og prøve å gi Elverum kamp så lenge vi klarer. Det var den verste trekningen for oss sportslig og jeg tror ikke Elverum undervurderer oss. Det er seriemesterne fra i fjor og det skal ikke bety noe at det forsvinner et par spillere til en 1.divisjonsklubb. Jeg tror dette nesten er den viktigste kampen for Christian Berge i år, så vi skal ikke regne med noen undervurdering fr Elverum sin side. Det blir likevel en opplevelse for våre unggutter, med det trykket som er i Terningen Arena.

Lars Nordberg (Født – 2013)

1. Cupfinalen må vel være det største minnet. Det å få lov til å score seiersmålet der. Det henger nok aller høyest.

2. Det er å få oppleve den stemningen vi har hatt de siste årene i arenaen. Det trykke i hallen gleder jeg meg til. Jeg gleder meg også til å møte igjen gamle kjente og gamle lagkamerater.

3. Jeg tror det blir tøft for oss. Vi får se om vi klarer å henge med på tempoet til Elverum. De er store favoritter, men vi skal prøve å henge med og gjøre det til en spennende kamp.

Alle foto: Østlendingen