Hugo Hubro til Terningen Arena – Elverum

Hugo Hubro til Terningen Arena

Vår nye maskot Hugo Hubro blir å se på våre hjemmekamper fremover. Sammen med FunZone og ny barnesupporterklubb vil de unge være sentral i arrangementet.

På onsdagens kamper vil vår nye barnesupporterklubb, med Hugo Hubro i spissen, presentere seg i Terningen Arena. De vil være tilstede og dele ut informasjon om vår nye satsing på barna i våre kommende arrangementer på kampdag.

«EHH FunZone powered by Klubben.no» vil fra søndagens kamp mot Nøtterøy være et fast innslag på alle våre hjemmekamper denne sesongen. Der er det en fantastisk mulighet for barna å prøve seg på forskjellige håndballaktiviteter. Du kan prikkskyte som Erik Toft, løpe som André Lindboe eller kanskje drible som Kjetil Aanestad, samt mange flere aktiviteter. Nytt av året er at du også kan prøve vårt nye hoppeslott som er levert av vår samarbeidspartner Stena Line. Alt på banen de store gutta senere skal spille på.

Suksessen har vært prøvd i enkeltkamper sist sesong, men blir nå altså et fast innslag på alle våre hjemmekamper. Hallen vil åpne to timer før kamp og det vil være mulig å drive aktivitet helt frem til én time før kampstart. Foreldre kan kombinere det med å se og høre på vårt nye innslag «Før avkast med Elverumsradioen». Barna vil på FunZone få utlevert et scorekort hvor våre medhjelpere fører opp resultater. Kanskje blir resultatene bedre og bedre utover sesongen.

Oppsøk Hugo Hubro og hans hjelpere på onsdagens kamper og få info om vår nye barnesupporterklubb. Har du ikke kjøpt billett til de kampene eller kampen mot Nøtterøy på søndag, så kan du gjøre det på billettluka.no.