Møter gamle kjente – Elverum

Møter gamle kjente

Onsdag kveld møtes flere gamle kjente på gulvet i Terningen Arena når Elverum og Kolstad skal gjøre opp om plass i kvartfinalen i NM.

Elverum var sist sesong i cupfinalen i Oslo Spektrum og Elverums befolkning farget hovedstaden svart og hvit for tredje gang. Den gangen spillte både Lars Nordberg og Steffen Stegavik på laget, når det ble tap mot FyllingenBergen. Onsdag kveld skal disse to og tre andre tidligere Elverum-spillere beseires på veien mot en ny folkefest i romjula.

Elverum har åpnet Postenligaen med seier mot fjorårets cupfinale-motstander, FyllingenBergen, i Terningen Arena. I kampen etter ble det tap på en vanskelig bortebane i Bodø Spektrum. Foreløpig har ikke spillet vært briljerende, men Christian Berge har jobbet hardt med dette de siste to ukene. Se videointervju med Andreas Rönnberg og Michael Thon på EHH-TV.

Kolstad på sin side slo Lillestrøm på bortebane i første kamp før de knuste Strindheim foran 2369 tilskuere i Trondheim Spektrum i helga. Laget har som ambisjon å rykke opp til Postenligaen. Før den tid skal de hvertfall prøve å gi fjorårets seriemester Elverum kamp foran Norges beste håndballpublikum.

Billetter kjøper du i arenaen fra 16.30. Dørene åpner 16.30. Klokken 17.00 kan du se Elverum mot Fjellhammer i kvartfinalen i NM Junior. Klokken 19.00 er kampstart mellom Elverum og Kolstad.