Skuffelse og glede – Elverum

Skuffelse og glede

Cupfest skulle det bli, men kun ett av to Elverumslag klarte å ta seg videre i cupen. Nå venter semifinale for G20, mens seniorene må konsentrere seg om seriespillet.

Seniorene skulle bryne seg mot mange gamle kjente når Kolstad sto på motsatt banehalvdel. Og det var Kolstad som detonerte cupbomben i 4.runde. Elverum ledet et par ganger med 3 og 4 mål, men klarte aldri å riste av seg gjestene fra Trondheim. Til slutt var det Kolstad som kunne juble for seier 31-30. Jubelen sto i taket blant gjestene fra trønderhovedstaden.

I kvartfinalen for juniorene ble det også der en jevn og tøff kamp, hvor Elverum til slutt kunne trekke det lengste strået. Fjellhammer måtte dra hjem med tap 32-30. Elverum kunne juble for plass i semifinalen og ett steg nærmere finalen i Oslo Spektrum.