Revansjerte seg – Elverum

Revansjerte seg

Elverum hadde jobbet grundig etter det forsmedlige tapet mot Kolstad. Revansjen kom mot Nøtterøy i Terningen Arena.

Etter kampen mot Kolstad gjennomførte Christian Berge et møte med spillerne hvor det ble pratet mye om hvordan laget skulle fremstå på kamper. Både som individ og som lag. Mot Nøtterøy skulle laget revansjere seg og vinne tilbake både sin egen selvtillitt og publikums tiltro.

Nøtterøy har slitt i serieåpningen, men er et lag som kan by på problemer for mange i årets Postenliga. Et rødt kort til Simen Holm allerede etter seks minutter ødela derimot deres mulighet til å vise seg med fullt mannskap i den vanskelige bortekampen mot Elverum. Hjemmelaget var hele tiden et par mål foran, men mot slutten av første omgang dro de virkelig ifra og kunne gå til pause med ledelse 18-12.

Morten Nergaard, som mente han leverte karriereverste mot Kolstad, løftet seg kraftig og kunne være godt fornøyd etter kampen mot Nøtterøy. Gjestene fra Tønsberg var aldri noen stor trussel og Elverum kunne dermed juble for seier 30-22. En seier som smakte godt etter en tøff uke. Viljen var absolutt tilstede, selv om det likevel ut til at det skal gjøres noen finjusteringer i spillet frem mot kampen mot Stord på søndag.

Se videointervju med Nacor Medina Perez og Iso Sluijters på EHH-TV.