Lindboe på landslaget – Elverum

Lindboe på landslaget

André Lindboe er inne i varmen igjen på a-landslaget. Han ble idag tatt ut til Bring-cup i Telenor Arena.

Lindboe har lenge vært ute i kulden hos landslagssjef hos Robert Hedin og resten av landslagsledelsen etter noen tidligere episoder. Nå har han igjen bevist seg en plass verdig og skal igjen representere landslaget. Det skjer i Bring-cup i Telenor Arena den første helga i november. Magnus Gullerud (eks Elverum) er også tatt ut til denne turneringen.

På motsatt banehalvdel står en god del av verdens beste spillere representert ved Frankrike, Danmark og Kroatia. Dette er en del av den nye turneringsformen Gold Cup som er et samarbeid mellom Norge, Danmark og Frankrike. For første gang skal Telenor Arena benyttes som arena for håndball.

Se hva André Lindboe tenker om uttaket på EHH-TV.

Se hele uttaket på handball.no.

Foto: Østlendingen