Se hva som skjer – Elverum

Se hva som skjer

Det er massevis av aktiviteter også rundt Norges tøffeste håndballshow. Her kan du se noe av det som skjer.

Før avkast med Elverumsradioen

Fra klokken 16.15 kan du se «Før avkast med Elverumsradioen» i Terningen Kafé. Dette ledes av den prisvinnende håndballkommentatoren Leif Tore Surén. Her vil det være masse av intervjuer med både spillere, trenere og andre profiler om forrige kamp, dagens kamp og generelt om håndball. Dette kan du høre på mens du nyter en bedre middag hos Terningen Kafé og/eller mens ungene koser seg i EHH FunZone.

EHH FunZone powered by klubben.no

Fra klokken 16.00 kan alle barn prøve seg på banen de store gutta senere skal utkjempe kveldens hovedkamp. Det er satt opp til flere aktiviteter hvor barna kan prøve å løpe som Lindboe, drible som Aanestad eller prikkskyte som Toft. Deltagerne får sitt eget «scorekort» hvor resultatene fortløpende føres. Kanskje blir det bedre i løpet av sesongen. Fun Zone er gratis og det er bare å møte opp.

Dørene åpner 16.00. Billetter kjøper du fra 16.00. Elverum – Stord 18.00.