Vi søker daglig leder – Elverum

Vi søker daglig leder

Nå har du sjansen til å bli Daglig leder for Elverums sterkeste merkevare!

Elverum Håndball Herrer er en klubb med lange tradisjoner og håndballen sitter dypt i folkesjela i Elverums befolkning. Klubben er i dag en toppklubb i Norge og har vunnet flere titler de seneste årene. Klubben har lokaler i Elverum sentrum og Terningen Arena er hjemmearena med en kapasitet på ca 2500 tilskuere. Klubben omsetter for ca 12 millioner kroner i 2013 og er i stadig utvikling med bl.a. økt aktivitet gjennom hele året, større arrangementer og en stadig profesjonalisering i alle ledd. De tre ansatte i administrasjonen er pr i dag administrasjonssjef, markedsansvarlig og web/sosiale medier ansvarlig, i tillegg til et aktivt styre og en stor, lojal arrangementsstab.

 

Elverum Håndball Herrer søker Daglig leder

Vi søker en nytenkende, inspirerende og strukturert daglig leder til Elverum håndball herrer (EHH). Daglig leder vil være med på å utvikle EHH videre og må ha ledererfaring, solid økonomisk kompetanse, være målbevisst og fremtidsrettet. Stillingen er fast.

Forventninger og arbeidsoppgaver vil være:

  • Budsjett- og økonomikontroll
  • Ansvar for planlegging av EHHs aktiviteter i henhold til mål og strategi
  • Å være frontfigur mot EHHs samarbeidspartnere, nettverk og medlemmer. Bidra i markedsarbeidet
  • Personalansvar for ansatte i administrasjonen og trenerapparatet. Stillingen omfatter også oppfølging av kontrakter for spillerstallen.
  • Å fremme merkevaren Elverum håndball herrer på en bærekraftig måte

Vi er ute etter deg som:

  • Er kreativ, liker å ha god styring og kontroll og drives av måloppnåelse
  • Er god på kommunikasjon; du vil ha kontakt med samarbeidspartnere, spillere, og media. Du bør også være flink til å utrykke deg skriftlig, også på engelsk
  • Har evnen til å motivere andre; er positiv, arbeidsom og kunne være fleksibel utover normal arbeidstid. Mestrer press.
  • Gjerne har erfaring fra arbeid relatert til idrettslag.

EHH tilbyr konkurransedyktige betingelser og forsikringsordninger. En spennende jobb i en av Norges beste håndballklubber! Daglig leder vil rapportere til styret.

Send en kortfattet søknad med CV i dag til søknad@ehh.no eller benytt linken. Har du spørsmål til stillingen, ring Tonje N. Smedstad (95702003) eller Sigmund Høye (91842926).

Søknader vil behandles fortløpende.

Søknadsfrist:31.oktober 2013 Tiltredelse:

Etter avtale

 

Arbeidssted:

Elverum

 

Kontaktpersoner:

Tonje N. Smedstad

Tlf:957 02 003

www.ehh.no