Fikk juling i Horten – Elverum

Fikk juling i Horten

Elverum var klare favoritter mot det nyopprykkede laget Falk Horten, men fikk juling i Holtanhallen.

Elverum fortsetter å slite mot det som på papiret skal være et dårligere lag. Søndag kveld var det Falk Horten som skulle stå i veien for de regjerende seriemestrene. Gjestene åpner kampen nervøst og sliter med å finne veien til nettmaskene bak en god Simen Westby Johansen i Falks mål. Likevel klarer aldri hjemmelaget å komme mer enn et par baller foran frem til stillingen 12-10. De siste 6-7 minuttene av første omgang klarer likevel vertene å dra virkelig ifra og kan gå til pause med ledelse 17-11.

I andre omgang får Elverum justert forsvarsspillet sitt betydelig og er det beste laget de første ti minuttene, men fortsatt er uttellingen fremover alt for dårlig. Det gjør at Elverum kun klarer å knappe innpå 3 mål i denne perioden. Det er i disse periodene Elverum skulle klart å komme seg opp i ryggen på Falk Horten. Derfra og ut tar Falk fullstendig over kampen. De kan til slutt juble for årets første seier og det med utklassingssifrene 32-23.

En helsvart dag for Elverum som igjen må reise seg til hjemmekampen mot Follo til søndag. Da er støtten fra publikum viktigere enn noen gang.