Rekruttene ubeseiret – Elverum

Rekruttene ubeseiret

Elverums rekrutter har spillt fem kamper så langt i årets 2.divisjon og topper tabellen så langt. På lørdag kommer Kjelsås til Terningen Arena.

Etter fem kamper i årets 2.divisjon så leder Elverums rekrutter sin avdeling i 2.divisjon. Det har endt med seier i samtlige fem kamper. Sist helg ble det seier 29-22 mot et til da ubeseiret Njård-lag og tidligere i sesongen ble også Kolbotn slått på bortebane i det som deres eneste tap så langt i sesongen. I og med at Elverum 2 ikke har lov å rykke opp, så er resultatene i så måte uinteressante, men det er likevel ingen tvil om at det gror godt i rekkene under a-laget. Sist sesong ble det en tredjeplass i 2.divisjon og selv om målsetningen er å berge plassen så er det ingen tvil om at ungguttene har et ønske om å forbedre fjorårets resultat.

På lørdag kommer Kjelsås på besøk til Terningen Arena. Laget fra Oslo har slitt i serieåpningen og står så langt kun med en seier. Det blir uansett spennende å se om de er det første laget som kan stikke kjepper i hjulene for Elverums unggutter. Kampen går lørdag klokken 17.00 i Terningen Arena og sesongkort gjelder.

NB! Juniorene sin semifinale mot Follo i NM Junior, er berammet til torsdag 14.november i FolloTrykk Arena.

Foto: Østlendingen