Reiste seg mot Follo – Elverum

Reiste seg mot Follo

To jevne omganger av Elverum var nok til sikre hedmarkingene nok en seier på hjemmebane i Postenligaen.

Elverum kom fra et klart tap borte mot Falk Horten og skulle søndag kveld reise seg mot et Follo-lag som har slitt så langt i sesongen og det åpner på best mulig sett for hjemmelaget. Allerede etter drøye seks minutter må Follos trener Frode Scheie legge time-out kortet i sekreteriatet, da ledet Elverum 4-0. Follo kom seg mer med i kampen og drøye halvveis i første omgang var lagene like langt på stillingen 6-6. Christian Berge gjorde noen justeringer og hjemmelaget dro fra inn mot pause. Da var stillingen 14-10.

Se videointervju med Kjetil Aanestad og Sindre Sæther på EHH-TV.

Gjestene åpnet den andre omgangen best, men kom seg aldri nærmere enn to mål bak på stillingen 18-16 til Elverum. En strafferedning fra Jørgen Bakke og Elverum kunne kontrollere inn til seier 28-20. En herlig revansje etter det forsmedlige tapet mot Falk Horten sist helg. De siste minuttene lot også Christian Berge de unge gutta slippe til og Sindre Sæther fikk sin debut i Postenligaen. Banens beste ble Nacor Medina Perez.

Nå venter landslagspause med Bring Cup i Telenor Arena. Der skal André Lindboe i aksjon fra Elverum.

Les hva Østlendingen skriver på sine sider.