Det visner godt – Elverum

Det visner godt

Som kjent er juniorene klare for semifinale i NM, mens a-laget er ute. I helgen var det veteranene som ble best i landet.

Veteranene kun skilte med flere store navn, og Stig Rasch i spisssen, når de i helgen tok storeslem i NM som i år foregikk i Trondheim. De spilte to innledende kamper og vant begge, før det tredje laget i gruppa trakk seg og Elverum ble stående som gruppevinnere. Det rakte hele veien til finalen hvor Fjellhammer ble slått 9-8. Dermed er de invitert til EM, men det er fortsatt usikkert om de vil stille opp der.

Elverum stillte følgende lag: Jens Økseter, Stig Rasch, Thomas Elverhøy, Ole Flesvik, Rune Midtun, Tore Blikkberget, Mathias Mathiasson, Knut Egil Ervik, Svein Risbakken, Ragnar Hoel, Tore Aasvestad, Dag Stenhammer og Stein Are Saugen.