Lindboe mot verdens beste – Elverum

Lindboe mot verdens beste

Norge møter i helga de tre beste lagene i verden og Elverum er representert ved André Lindboe.

For første gang skal Telenor Arena på Fornebu i Oslo tas i bruk når det fredag, lørdag og søndag inviteres til en av turneringene i Golden League; Bring Cup. Motstandere for Norge er ingen ringere enn de tre høyest rangerte lagene i verden per dags dato. Frankrike, Danmark og Kroatia kommer med kun verdensstjerner til turneringen i Oslo. Norge er på sin side inne i et lite generasjonsskifte og flere unge gutter får prøve seg mot det beste håndball-verden har å by på. En av dem er Elverums venstrekant André Lindboe.

Lindboe er igjen inne i landslagsvarmen etter en periode å ha vært oversett grunnet blant annet å ikke ha ført treningsdagbok. Nå er fjorårets best venstre kantspiller i Postenligaen igjen inne i varmen og får prøve seg mot målvakter som Allilovic, Landin og Omeyer. Spennende blir det å følge han og resten av landslagsgutta i det som er en viktig oppkjøring frem mot EM i Danmark i januar. Legg også merke til at tidligere Elverum-spiller Magnus Gullerud er med for Norge i denne turneringen.

Se hva Bent Svele sier om helgens motstandere.

Ta den korte turen inn til Telenor Arena selv og få med deg den beste håndballen verden har å by på.

Foto: Østlendingen