Flere i aksjon – Elverum

Flere i aksjon

I helgen var flere av Elverums spillere i aksjon for sine respektive landslag og André Lindboe sikret seg kanskje plass i EM.

André Lindboe var i aksjon for a-landslaget til Norge når de i helgen tok tre av verdens beste lag i Bring Cup i Telenor Arena. På fredag var Kroatia motstander og Lindboe noterte seg for to scoringer. Blant annet kunststykke fra død vinkel Allilovic i målet til Kroatia. Norge tapte kampen. På lørdag ventet Frankrike og selv om Norge tapte også denne kampen så kunne Lindboe for ett mål på ett skudd. Mot Danmark på søndag tok unggutta vare på sjansen og kunne juble for seier 32-26 mot verdens beste håndballspiller; Mikkel Hansen og hans Danmark. Lindboe scoret på tre av tre og avsluttet kampen med et fantastisk skudd fra bak i banen.

Se videointervju med alle fire på EHH-TV.

Mishels Liaba og Håkon B. Ekren var i aksjon for LM94 som trenes av Christian Berge. På torsdag spillte de treningskamp mot mot Follo og der ble Ekren den store spilleren med hele ti mål for Norge. På lørdag ventet Frankrike og etter å ha ligget under 12-8 til pause, ble det stortap for de norske guttene med 33-17. Mishels Liaba scoret fire i denne kampen og fikk rødt kort tidlig i andre omgang, men Håkon Ekren lagde ett mål før han måtte ut med lårhøne. På søndag vant Norge 26-22 mot samme motstander og i denne kampen kunne Liaba notere seg for fem mål.

Leonel Ojala var i aksjon for Finland i kvalifisering til kvalifiseringen. På onsdag slo de Tyrkia på hjemmebane, mens det på lørdag ble tap på bortebane mot Georgia. Finland har ikke så lenge man kan huske vært i et mesterskap og det blir spennede å se om de denne gangen kan ta steget inn i det gjeveste selskap.