Endelig en borteseier – Elverum

Endelig en borteseier

Elverum sto med to bortetap før søndagens kamp mot Bækkelaget. Da skulle endelig den første borteseieren komme.

Første omgang bar preg av lite disiplin hos begge lag og det var ofte ville vesten ute på banen i Oppsal Arena. Morten Nergaard i målet til Elverum åpnet kampen i det umulige hjørnet og bidro til at gjestene ledet både 2-0 og 4-1 i begynnelsen av kampen. Da skulle Bækkelaget vise seg frem foran hjemmepublikumet. De gikk opp i ledelsen, en ledelse de beholdt fram til 12-12 snaue ti minutter før pause. Elverum så ut til å feste grepet før halvtid, men kunne kun ta med seg en 16-15 ledelse i garderoben.

I andre omgang stengte Morten Nergaard igjen målet og var en av hovedårsakene til at gjestene Hedmark kunne gjennomføre kampen med rimelig god kontroll. Martin Karlsson gjennomførte en god kamp i Leonel Ojalas fravær, mens Håkon B. Ekren kom inn å dunket inn tre mål bak tidligere Elverum-målvakt; Per Egil Riddervold. Til slutt kunne hedmarkingene juble for årets første borteseier i Postenligaen med sifrene 34-26 mot en av årets cupfinalister. Morten Nergaard ble kåret til Elverums beste spiller.

Et skår i gleden var at Kjetil Aanestad ser ut til å ha knekt nesa. Vi kommer med mer info om skaden så fort vi vet mer.