Opp mot cupfinalisten – Elverum

Opp mot cupfinalisten

Bækkelaget er klare for cupfinale i romjula, men før den tid skal Elverum prøve å ta skalpen fra hovedstadslaget.

Bækkelaget står nå på egne bein etter at samarbeidet Bækkelaget og Nordstrand ble skrinlagt. Utenom navnbytte er det også skjedd store forandringer også på trener og spillersiden. Frode Scheie, som sist sesong tok BSK/NIF til bronse i Postenligaen, har gått til Follo. Inn i Bækkelaget har Jan Karlsson kommet og han har gjort oppsiktsvekkende resultater med Oslo-laget også i år. For første gang har de spillt seg til cupfinalen og også i serien har detatt noen skalper.

Se hva Morten Nergaard tror om kampen på EHH-TV.

Elverum på sin side venter på sin første borteseier i årets serie. Både Falk Horten og Bodø har blitt for sterke på bortebane, men nå skal Berges unge mannskap reise kjerringa i Oslo. Gjestene fra Hedmark sliter med skader og det er derfor noen uerfarne som skal ta hjem to poeng for Elverum.

Kampen kan du følge på Elverumsradioen, Østlendingen eller TV 2 Sumo fra 18.00.

Foto: Østlendingen