Kjemper om spektrum – Elverum

Kjemper om spektrum

Elverums unggutter drar torsdag til Follo for å utkjempe kampen om finale i Oslo Spektrum i romjula.

Juniorene til Elverum har tatt seg til finalen gjennom å slå ut Nøtterøy i 4.runde og Fjellhammer i kvartfinalen, begge de oppgjørene på hjemmebane i Terningen Arena. Nå skal de til Follo Trykk Arena for å bekjempe kampen om finale med ungguttene til Follo. De tok seg til finale etter å ha slått Runar i 4.runde og Sandefjord i kvartfinalen.

Det er to ganske like lag som møtes på torsdag. Begge lag har landslagsspillere og spillere som også er relativt sentrale i respektive a-lag i Postenligaen. Follo må nok sies å være favoritter på hjemmebane, men det er en sulten gjeng fra Elverum som reiser nedover etter at seniorene røk ut av cupen tidligere i år.

Det er meldt mange fra Elverum nedover til Follo på torsdag, men har du ikke muligheten så kan du fortsatt følge kampen på nett-tv. Følg denne linken: http://www.juniorhandball.no/blog/2012/09/03/live-streaming/

Kampstart er 18.30.

Foto: Østlendingen