Berge: – To lag som leter etter stabilitet – Elverum

Berge: – To lag som leter etter stabilitet

Christian Berge forventer ingenting, men håper på seier når ØIF Arendal kommer på besøk onsdag.

Sist sesongs duelanter i sluttspillfinalen møtes onsdag til denne sesongens første dyst når ØIF Arendal gjester Terningen Arena. Sørlendingene ble før denne sesongen tippet helt i toppen av flere eksperter, deriblant Elverums hovedtrener Christian Berge. Så langt har de derimot slitt og flere uoverenstemmelser har oppstått. Trener Leif Gautestad gikk ut i Agderposten og sa at han forlater klubben etter sesongen. Like etter ble en av ØIF Arendals viktigste spillere David Svenningsen utelatt fra kamp på grunn av å ikke ha møtt på trening.

Berge er likevel forsiktig med å garantere seier. Elverum  har så langt slitt med stabilitet i spillet og har i det siste slitt med mange skader og sykdom. Gledelig er det likevel at sesongstarten så langt er langt bedre enn gullsesongen. Da sto Elverum med 3 seier, 2 uavgjort og 3 tap etter åtte kamper. Med seier onsdag er fasiten 6 seier og 2 tap.

Se videointervju med Christian Berge og Kjetil Aanestad på EHH-TV.

Foto: Østlendingen