Nye fjes på landslag – Elverum

Nye fjes på landslag

Flere fra Elverum ble i går og idag tatt ut på landslagssamling. Tre har vært der fra før, mens én ny spiller får nå sjansen.

Mishels Liaba har lenge vært selvskreven på det norske 94-landslaget og også denne gangen skal han trene sammen med Norges beste spillere i sin årsklasse. Etter det røde kortet mot Follo i semifinalen (hans andre denne sesongen) må han stå over morgendagens kamp mot ØIF Arendal i Terningen Arena og også neste ukes oppgjør mot Drammen.

Håkon B. Ekren og Vegard B. Øien har begge vært inne og ute av landslaget de siste månedene, men denne gang er de tatt med som en del av troppen som samles til treningssamling i starten av desember. Begge disse to er med i troppen som møter ØIF Arendal på hjemmebane i Terningen Arena på onsdag.

Ole Henrik Øverby er for første gang inne i landslagsmiljøet etter å ha gjort en god figur denne sesongen. Han ble senest i år omskolert til strekspiller etter å ha spillt bak i banen i sine ungdomsår. Ole Henrik er bror til tidligere Elverum-spiller Petter Øverby, som nå spiller Postenliga for Nøtterøy i Tønsberg.

Siri Væråmoen og Trine Lindberget er tatt ut til den første samlingen for 98-landslaget kvinner. Et tydelig tegn på at damesatsningen som er kommet i gang i Elverum nå har noe godt på gang i årene som kommer.

Se uttaket til LM94.

Se uttaket til LK98.

Foto: Østlendingen