Kontroll mot ØIF Arendal – Elverum

Kontroll mot ØIF Arendal

Elverum sikret seg onsdag kveld nok en seier i Postenligaen og klatret dermed opp til en andreplass på tabellen.

Det er to fysisk tøffe lag som møtes når Elverum og ØIF Arendal utkjemper sine dueller om to viktige poeng i Postenligaen. Oppgjørene er  kjent for å være en batalje og onsdagens kamp var intet unntak. Hjemmelaget åpner kampen best, men slipper gjestene fort inn i kampen og gir fra seg intiativet de første femten minuttene. Mot slutten av omgangen er det likevel Elverum som kan dra litt i fra, godt hjulpet av en Erik Toft, som igjen ser ut til å nærme seg godt gammelt slag etter en treg start på sesongen. Til pause leder vertene 16-13.

Elverum fortsetter å dra ifra i starten av andre omgang og er oppe i en 24-17 ledelse etter 12 minutter før ØIF Arendal igjen blir invitert inn i kampen. En dårlig ti minutters periode av hedmarkingene gjør at Arendal kommer opp tre mål bak, på stillingen 25-22. Nærmere kommer de dog ikke og Elverum kan juble for seier 29-23 mot fjorårets sluttspillmotstander. Ettersom Bodø tapte mot Runar er Elverum nå oppe på andreplass i Postenligaen.

Se videointervju med Nacor Medina Perez og Leonel Ojala på EHH-TV.