Ny daglig leder – Elverum

Ny daglig leder

Pressemelding: Jostein Borkhus ny daglig leder i Elverum Håndball Herrer.

Elverum Håndball Herrer og Jostein Borkhus ble i dag enige om kontrakt. Og Jostein Borkhus er ansatt som ny daglig leder i EHH. Jostein er 45 år, kommer fra Folldal og har vært yrkesmilitær. Han har tung erfaring fra ledelse og er en type som gir av seg selv også på fritiden. Jostein bor i Elverum og aktivt med i håndballen allerede; som trener og vara i EHY.

Han er en positiv, engasjert og seriøs person som vi mener passer godt inn i miljøet i klubben og som vil jobbe sammen med våre samarbeidspartnere. Jostein tiltrer stillingen etter nærmere avtale, en gang i februar 2014.

Klubben er meget godt fornøyd med å få Jostein med på laget. En ressurs for fremtiden!

For mer informasjon kontakt:

Jostein Borkhus 489 92 757

Tonje N. Smedstad 957 02 003

Foto: TV2