Tøff oppgave mot HBC Nantes – Elverum

Tøff oppgave mot HBC Nantes

Elverum får virkelig tøff motstand i Frankrike mot HBC Nantes på søndag. Se bilder fra ankomsten og treningen.

Det er verdensstjerner som står på motsatt banehalvdel når Elverum på søndag gjester den franske toppklubben HBC Nantes til det første av to oppgjør i 3.runde av EHF-cup. Franskmennene kom sist sesong på andreplass i EHF-cup hvor de selv var arrangør av semifinalene og finalen. Det er ei storstue hedmarkingene spiller i på søndag, en arena med plass til ca 5500 tilskuere.

Laget er fransk, men det er likevel besatt av mange spanjoler. Flere spillere er regjerende verdensmestere for Spania, et mesterskap Norge ikke var kvalifisert til. Skal Elverum ha en sjanse til å igjen ta seg til gruppespillet i EHF-cupen er det ingen tvil om at det trengs et godt resultat på bortebane.

Følg kampen på Elverumsradioen fra 16.30 på søndag.

Se bilder fra Frankrike under. Alle foto av Leif Tore Surén og Tonje N. Smedstad.