Godt utgangspunkt – Elverum

Godt utgangspunkt

Elverum hadde ingen forhåpninger før bortemøtet mot HBC Nantes, men nå lever håpet før returoppgjøret på lørdag.

Det var forventet at verdensstjernene til HBC Nantes skulle valse over Elverum i det første av to oppgjør i 3.runde av EHF-cup. Slik gikk det derimot ikke og hedmarkingene klarte å frustrere franskmennene (og spanjolene) i det første møtet mellom de to lagene. Christian Berge uttalte til Østlendingen før kampen at det ville være en bragd å tape med under sju mål. Sluttresultatet ble 28-21 til HBC Nantes i en dramatisk kamp som blant annet inneholdt tre røde kort. Nå øynes det håp før returoppgjøret i Terningen Arena lørdag 30.november.

Les mer om kampen på Østlendingen.

Sikre deg billetter til kampen returoppgjøret i Terningen Arena. Det gjør du på servicekontoret, kulturhuset, biblioteket eller billettluka.no.

Foto: Air-Pictures.fr/Sylvain Artu