Elverum hadde ingen forhåpninger før bortemøtet mot HBC Nantes, men nå lever håpet før returoppgjøret på lørdag.

Det var forventet at verdensstjernene til HBC Nantes skulle valse over Elverum i det første av to oppgjør i 3.runde av EHF-cup. Slik gikk det derimot ikke og hedmarkingene klarte å frustrere franskmennene (og spanjolene) i det første møtet mellom de to lagene. Christian Berge uttalte til Østlendingen før kampen at det ville være en bragd å tape med under sju mål. Sluttresultatet ble 28-21 til HBC Nantes i en dramatisk kamp som blant annet inneholdt tre røde kort. Nå øynes det håp før returoppgjøret i Terningen Arena lørdag 30.november.

Les mer om kampen på Østlendingen.

Sikre deg billetter til kampen returoppgjøret i Terningen Arena. Det gjør du på servicekontoret, kulturhuset, biblioteket eller billettluka.no.

Foto: Air-Pictures.fr/Sylvain Artu