Seier etter thriller – Elverum

Seier etter thriller

Elverum var aldri i ledelsen underveis i kampen mot Drammen, men vinner til slutt etter en dramatisk avslutning.

Det er to rivaler som møtes til dyst når Elverum og Drammen utkjemper sine oppgjør i Postenligaen, cup og sluttspill. Også på onsdag ble det en rysare av det sjeldne i Drammenshallen. Elverum satt fast i kø grunnet bilulykke ved Mjøsa og kom sent til Drammenshallen, kampstart ble dermed utsatt med 10 minutter. Vertene åpnet kampen best og gikk raskt opp i ledelse 7-3 og tvang Christian Berge til å ta en tidlig time-out. Elverum klarte aldri å komme helt opp i ryggen på Drammen og hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse 14-11.

Drevet frem av entusiastiske tilreisende tilskuere fra Elverum skulle gjestene angripe kampen i andre omgang og kom raskt opp med tre kjappe scoringer og igjen like langt på stillingen 14-14. Likevel var det de blå som tok kontroll og ledet med både to og tre mål gjennom resten av omgangen. Helt til alt skulle avgjøres fem minutter før slutt. En god Andreas Rönnberg leder Elverum opp likt med Drammen og avgjør kampen seks sekunder før slutt etter at alle trodde André Lindboe skulle bli avblåst for tramp etter en mislykket flyver. Det ble han ikke og Elverum kunne juble for to poeng og befeste sin posisjon bak Haslum på tabellen.

Allerede på lørdag venter HBC Nantes i returoppgjøret i EHF-cup. Da kommer verdensstjerner til byen og billetter kan du kjøpe på billettluka.no eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.