Billettinfo til cupfinalen – Elverum

Billettinfo til cupfinalen

Juniorene skal i romjula spille cupfinale mot Haslum i Oslo Spektrum. NÅ kan du sikre deg billetter og transport gjennom våre tilbud.

Billettene til cupfinalen må kjøpes separat gjennom Billettservice og der har du to valg; alle fire finaler og kun juniorfinalen. Vi har foreløpig fått reservert to felter, til sammen 750 billeter, for de som ønsker å kjøpe til alle fire finaler. Kjøper du kun til juniorfinalen så er det fri seteplassering i Oslo Spektrum. På våre salgsdager og på kontoret kan vi være behjelpelig med ditt kjøp av billetter på Billettservice gjennom PC’er vi har på stand. Likevel ser vi at de som har mulighet gjerne fikser dette selv for å ta unna en del av trykket på vår salgsstand.

Billett til alle fire finaler (nummerert kr 250,-): https://www.billettservice.no/event/409795?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Billett til kun juniorfinalen Elverum – Haslum (unummerert kr 75,-/50,-): http://www.billettservice.no/event/cupfinalene-2013-junior-billetter/409797 

Vi tilbyr også pakker med buss og t-skjorte som går utenom billettene til selve kampen. Da kan du velge retur rett etter juniorfinalen eller etter herrefinalen. Prisen på buss er den samme uavhengig av om du velger retur etter juniorfinalen eller etter herrefinalen. Alle busser vil ha avgang fra Terningen Arena mandag 30.12 klokken 08.00. Kampstart Elverum – Haslum er klokken 12.00.

Taiga’n-pakke (forutsetter at du er medlem av Taiga’n): Inneholder buss tur/retur og t-skjorte. Pris kr 350,-.

Supporter-pakke: Inneholder buss tur/retur og t-skjorte. Pris kr 375,-.

Vi selger også buss og t-skjorte separat for de som ønsker det. Prisene ser du under.

Buss: 275,-

T-skjorte: 150,-

Alt vil være til salg samt hjelp med billetter på to-tre salgsdager, skissert nedenfor, i Elverum. Det vil også være mulighet for å kjøpe pakkene og bussbilletter på vårt kontor (St.olavs gate 8) alle hverdager mellom 09.00 og 15.00.

Lørdag 30.11 kl 14.00 – 16.00: Terningen Arena før kampen mot HBC Nantes

Søndag 01.12 kl 15.00 – 17.00: Terningen Arena før 2.divisjonskampen mot Haslum 2

Vi kommer tilbake til ekstra salgsdag.

Ved spørsmål ta kontakt på post@ehh.no.

Foto: oslospektrum.no