Vil ryste verdensstjernene – Elverum

Vil ryste verdensstjernene

Elverum vil ryste verdensstjernene fra HBC Nantes og vil prøve alt de kan for å ta igjen de sju målene franskmennene har å gå på fra første kamp.

Vi spurte HBC Nantes hovedtrener Thierry Anti og kaptein Alberto Entrerrios tre spørsmål før lørdagens kamp:

1. Hvordan vil du presentere laget deres?

2. Hvilke forberedelser gjør dere før lørdagens kamp mot Elverum?

3. Hva tenker du om første kamp mot Elverum?

Thierry Anti, hovedtrener:

1. Vi tror ikke at vi allerede er kvalifisert til gruppespillet! Vi kommer til Norge med maks konsentrasjon for å forsvare retten til å fortsette i EHF-cup.

2. På onsdag hadde vi en viktig kamp i Dijon, vi reiser mye denne uken. Det er ganske slitsomt å være på reise fra tirsdag til søndag.

3. Elverum er et godt og sterkt lag som mestrer kampene veldig bra. De har mange talentfulle spillere så det er viktig for oss å være fokusert.

Alberto Entrerrios, kaptein:

1. Vi er inne i en god periode og stemningen er god etter seieren sist søndag. Onsdagens tap er sårt, men vi kommer sterkere ut av det.

2. Vi må angripe lørdagens kamp med mye konsentrasjon og gå for kun én ting; vinne kampen uten å tenke på resultatet fra sist kamp. Vi har en god mulighet til å gå videre, men i disse utslagsrundene er ingenting avgjort før kampen er spillt.

3. Den første kampen mot Elverum viste oss styrkene som bor i det laget. Vi fikk med oss et godt resultat, men vi gjorde noen feil som vi må luke ut før lørdagens kamp. Elverum har et godt lag og vi må forberede oss godt for å unngå overraskelser. Vi vil være forsiktige og tålmodig.

Se videointervju med Iso Sluijters og Håkon Ekren, samt Gunnar Steinn Jonsson hos HBC Nantes på EHH-TV.

Arenaen åpner 14.00, da åpner også billettsalget. Se «Før avkast med Elverumsradioen» fra 14.15. Elverum – HBC Nantes 16.00. Se verdensstjerner i Terningen Arena!

Foto: Air-Pictures.fr/Sylvain Artu