Haslum motstander overalt – Elverum

Haslum motstander overalt

Elverum og Haslum har vært de to store lagene i Norge de siste årene. Nå i desember skal de virkelig teste hverandre på flere arenaer.

2.divisjon på lørdag skulle de to lags rekrutter måle krefter i Terningen Arena. Haslum kom med et ungt lag, men som samtidig besto av fem spillere som vil stå på parketten i Oslo Spektrum den 30/12. Elverum var likevel flere hakk bedre denne kampen og kunne ta sin niende seier i 2.divisjon og topper dermed fremdeles tabellen etter ti kamper. Etter 60 minutter viste storskjermen 35-24 i favør hjemmelaget.

Den andre runden i Landsserien G18 skal helgen 14. og 15.desember gjennomføres i Trondheim for Elverum. Der skal de opp mot hjemmelaget Charlottenlund, Steinkjer og ikke minst Haslum. Sist sesong var det Haslum som tok hjem seieren i denne serien, mens Elverum kom på en 5.plass. Det blir spennende å se hvordan lagene står til hverandre denne sesongen når de møtes på lørdag 14.desember i Hummel Arena.

De to hovedlagene skal også i aksjon i Postenligaen. Det er disse to lagene som de siste årene har knivet om å trone på toppen av norsk herrehåndball. Sist sesong var det Elverum som trakk det lengste strået etter å ha slått Haslum både hjemme og borte. Lørdag 14.desember skal disse to lagene gjennom det første av de to innbyrdes oppgjørene denne sesongen. Det bruker å bli en folkefest når disse lagene møtes og det kan garanteres stinn brakke i Terningen Arena denne lørdagen. Kjøp billetter på billettluka.no eller biblioteket, servicekontoret og kulturhuset.

Den 30.desember skal juniorlagene avslutte den fantastiske innbyrdes måneden mellom disse to lagene, da det er Cupfinale i Oslo Spektrum. Norges beste supportere bruker å sette hovedstaden på hode denne romjulsdagen da laget i deres hjerte skal forsøke å vinne sesongens første tittel. Denne gangen skal juniorene utkjempe kampen etter at ingen av de to lagene klarte å ta seg til finale. Alt du trenger å vite om billetter og buss finner du her: http://www.ehh.no/billettinfo-til-cupfinalen/

Foto: Østlendingen