Mye på spill – Elverum

Mye på spill

Ingen enkel oppgave venter Elverum når de onsdag møter et Runar i flytsonen, på bortebane.

Elverum har hatt en bedre seriestart enn gullsesongen i fjor, med 14 poeng på de ni første kampene. Likevel er de fire poeng bak ledende Haslum som så langt i sesongen ikke har avgitt poeng. På tredjeplass finner vi Runar fra Sandefjord som er i flytsonen om dagen og har vunnet de tre siste kampen med mellom 10 og 15 mål. Statistikken er likevel spennende lesing; Runar vant sine tre første kamper, deretter gikk de på tre strake tap før de igjen har vunnet de tre neste kampene. Skal vi fortsette å tro på statistikken fra de ni første kampene så vil Elverum trekke det lengste strået i onsdagens oppgjør.

Gjestene fra Hedmark er inne i en tøff uke og disse kampene kan være avgjørende når sesongen skal avgjøres i mars neste år. Sist sesong fikk Elverum juling i bortemøtet mot Runar, når de tapte med hele ti mål. To poeng i denne kampen er viktig for å ha kontakt med Haslum før de kommer til Terningen Arena på søndag og ikke minst for å skaffe seg ei luke til Runar som snuser bare to poeng bak de regjerende seriemestrene.

Bli med Taiga’n til Sandefjord.

Kun 500 sitteplasser igjen til kampen mot Haslum på lørdag, kjøp her.

Følg onsdagens kamp på Elverumsradioen, TV 2 Sumo og ostlendingen.no klokken 19.00.

Foto: Østlendingen