Sterk borteseier – Elverum

Sterk borteseier

Elverum har en skjebneuke foran seg med bortekamper mot Runar og FyllingenBergen, samt en hjemmekamp mot Haslum. Den tøffe uken kunne ikke startet bedre.

Onsdag kveld var Runar motstander, en tøff bortekamp for alle lag i Postenligaen. Sist sesong vant Runar med hele ti mål i tilsvarende oppgjør, men det skulle ikke skje denne sesongen. Det ble en fartsfyllt første omgang og målene haglet inn i begge ender av banen. Gjestene fikk tidlig et overtak i kampen og tvang Marinko Kurtovic til å ta time-out etter 17 minutter, da ledet Elverum med tre mål på stillingen 12-9. Runar brukte tydeligvis den korte pausen godt, for de vant siste del av omgangen 9-3 og kunne gå til pause med ledelse 18-15.

Elverum fikk justert forsvarsspillet litt i andre omgang og tok sakte, men sikkert tak i kampen. Morten Nergaard vartet opp med flere klasseredninger og var sterkt delaktig i seieren. Når i tillegg angrepsspillet satt bra ble det ingen trussel mot Elverum mot slutten av kampen. Aleksander Børresen var god på linja for gjestene og ble kåret til Elverums beste spiller. André Lindboe viste også hvorfor Robert Hedin har tatt han ut til den 18 mann store bruttotroppen til EM. Elverum startet skjebneuken bra og kunne til slutt juble for seier 34-30.

Nå venter et skikkelig toppoppgjør mot Haslum i Terningen Arena på lørdag. Det er 350 sitteplasser igjen til den kampen og de kjøper du her: http://billettluka.no/elverum-handball