Vi er halvveis – Elverum

Vi er halvveis

Denne sesongens Postenliga er nå halvspilt, nå starter vi på nytt og da er FyllingenBergen første motstander for Elverum.

Den 12.september ble sesongen kastet i gang og elverum møtte sist sesongs motstander i cupfinalen; FyllingenBergen i Terningen Arena. Da endte oppgjøret med en overlegen seier for hedmarkingene med 27-20. En god start for sist sesongs seriemester. Etter denne kampen er vi kjent med hvordan det har gått for elverum. Tidlig ble det to tap mot Falk og Bodø på bortebane og ikke minst tap hjemme mot Kolstad i cupen. Deretter har laget stabilisert seg og vært solid i den hjemlige serien i tillegg til to gode kamper mot topp europeisk motstand ved franske HBC Nantes. Lørdag ble det hele toppet når Haslum ble feid av banen i Terningen Arena.

Det venter to kamper før EM-pausen. Onsdag kveld er det FyllingenBergen som er motstander i FRAMO-hallen i Bergen. Ikke en enkel bortekamp for de hvite, men det har vist seg at ingen kamper er enkle denne sesongen. Bergenserne har klatret opp på en tredjeplass på tabellen og har kun Haslum og Elverum foran seg på tabellen. Med seier på onsdag så vil vestlendingene være kun to poeng bak det gjestende laget fra Elverum. Hedmarkingene har på sin side muligheten til å skaffe seg en solid luke på minimum fem poeng ned til lagene som følger bak.

Kampen følger du på Elverumsradioen, Østlendingen eller TV 2 Sumo fra klokken 19.00.

Foto: Østlendingen